preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Brda" Split

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

 

Poziv na procjenu kandidata na radno mjesto domar/ka-ložač/ica

Priloženi dokumenti:
Poziv na procjenu kandidata.pdf


Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

Static HTML

 

 

Static HTML

Odluka o načinu procjene kandidata prijavljenih na natječaje

Odluka o načinu testiranja kandidata - domar

Odluka o načinu procjene odnosno kandidata prijavljenih na natječaj iz EJ

Odluka o načinu procjene kandidata-razredna nastava(nastava u kući)

Odluka o načinu testiranja kandidata - njemački jezik

Poziv na procjenu testiranja kandidata - spremačica

Odluka o načinu testiranja kandidata - spremač/ica

Poziv na procjenu odnosno testiranje kandidata - tajnik

Odluka o načinu testiranja kandidata - razredna nastava

Odluka o načinu testiranja kandidata - tajnik
Priloženi dokumenti:
odluka o nacinu procjene-tajnik.pdf


Poziv na procjenu odnosno testiranje kandidata

Poziv na procjenu odnosno testiranje kandidata prijavljenih na natječaje:


Odluka o načinu testiranja kandidata - domar, ložač

Poziv na procjenu odnosno testiranje kandidata

 

 

Obavijest o načinu procjene odnosno testiranje kandidata prijavljenih na natječaj za zapošljavanje za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu stručnog suradnika logopeda/stručne suradnice logopedinje na određeno puno radno vrijeme. 


 

Obavijest o načinu procjene odnosno testiranje kandidata prijavljenih na natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu učitelja/ice tjelesne i zdravstvene kulture na određeno nepuno radno vrijeme 


 

Obavijest o načinu procjene odnosno testiranje kandidata prijavljenih na natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu domar/ka-ložač/ica na određeno puno radno vrijeme

 


 

Obavijest o načinu procjene odnosno testiranje kandidata prijavljenih na natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu spremač/ica na određeno puno radno vrijeme 


 

Obavijest o načinu procjene odnosno testiranja kandidata prijavljenih na natječaj za  zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu učitelja/ice razredne nastave na određeno puno radno vrijeme


 

Obavijest o načinu procjene odnosno testiranja kandidata prijavljenih na natječaj za  zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu učitelja/ice hrvatskoga jezika na određeno nepuno radno vrijeme od 16 sati tjedno


 

Obavijest o načinu procjene odnosno testiranja kandidata prijavljenih na natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu učitelja/ice hrvatskoga jezika na određeno nepuno radno vrijeme od 10 sati tjedno 


 

Obavijest o načinu procjene odnosno testiranja kandidata prijavljenih na natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu učitelja/ice edukatora/rehabilitatora.


 

Poziv na procjenu odnosno testiranje kandidata prijavljenih na natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu učitelja/ice hrvatskog jezika na neodređeno nepuno radno vrijeme od 10 sati tjedno.


 

Poziv na procjenu odnosno testiranje kandidata prijavljenih na natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu učitelja/ice tjelesne i zdravstvene kulture na određeno nepuno radno vrijeme od 24 sata tjedno.

 


 

Poziv na procjenu odnosno testiranje kandidata prijavljenih na natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu učitelja/ice hrvatskoga jezika na određeno puno radno vrijeme.


 

Priloženi dokumenti:
Poziv na procjenu.docx


 

Poziv na procjenu odnosno testiranje kandidata prijavljenih na natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu učitelja/ice razredne nastave u produženom boravku na neodređeno puno radno vrijeme.


 

Obavijest o načinu procjene odnosno testiranja kandidata prijavljenih na natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu učitelja/ice matematike  na određeno puno radno vrijeme.


 

Obavijest o načinu procjene odnosno testiranja kandidata prijavljenih na natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu učitelja/ice hrvatskoga jezika  na neodređeno nepuno radno vrijeme od 10 sata tjedno nalazi se u prilogu.

Priloženi dokumenti:
Obavijest o nacinu procjene (1).docx


 

Obavijest o načinu procjene odnosno testiranja kandidata prijavljenih na natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu učitelja/ice tjelesne i zdravstvene kulture na određeno nepuno radno vrijeme od 24 sata tjedno.


 

Obavijest o načinu procjene odnosno testiranja kandidata prijavljenih na natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu učitelja/ice hrvatskoga jezika na određeno puno radno vrijeme.


 

Procjena odnosno testiranje kandidata prijavljenih na natječaj objavljen dana 24. listopada 2019. na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Škole te mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu učitelja/ice razredne nastave u produženom boravku na neodređeno puno radno vrijeme.

Priloženi dokumenti:
Obavijest o nacinu procjene.docx


 

Obavijest o načinu procjene odnosno testiranja kandidata prijavljenih na natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu učitelja/ice razredne nastave u produženom boravku.

Priloženi dokumenti:
Obavijest o nacinu procjene.docx


 

Poziv na procjenu odnosno testiranja kandidata prijavljenih na natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu kuhara/ice nalazi se u prilogu.

Priloženi dokumenti:
Poziv na testiranje.docx


Obavijest o načinu procjene, odnosno testiranja,kandidata prijavljenih na natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu stručnog suradnika logopeda/stručne suradnice logopedinje.


Procjena, odnosno testiranje, kandidata prijavljenih na natječaj objavljen dana 17. listopada 2019. na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Škole te mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu kuhara/ice na neodređeno nepuno radno vrijeme od 30 sati tjedno vršit će se usmeno -razgovorom. Procjena, odnosno testiranje, kandidata vršit će se dana 5. studenoga 2019. u prostorijama Osnovne škole „Brda“ Split, Put Brda 2, s početkom u 12,00 sati.

Poziv na procjenu odnosno testiranje bit će objavljen na mrežnoj stranici Škole i dostavljen svim kandidatima koji  podnesu pravodobnu i potpunu prijavu te ispunjavaju uvjete natječaja, najkasnije 5 dana prije dana određenog za procjenu odnosno testiranje.

                                                                                  Predsjednica Povjerenstva

                                                                                                Vedrana Šilović

                                                                                      


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Oglasna ploča

         

Raspored školskih sati

šk.sat  UJUTRO
1. 8.00-8.45
2. 8.50-9.35
3. 9.40-10.25
odmor 

10.25-10.40

4. 10.45-11.30
5. 11.35-12.20
6. 12.25-13.10

 

 

 

 

 

 

 

 

šk.sat POSLIJEPODNE
1. 14.00-14.45
2. 14.50-15.35
3. 15.40-16.25
odmor

16.25- 16.40

4. 16.45-17.30
5. 17.35-18.20
6. 18.25-19.10

 

 

 

 

Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Korisni linkovi

CMS za škole logo
Osnovna škola "Brda" Split / Put Brda 2, HR-21000 Split / os-brda-st.skole.hr / ured@os-brda-st.skole.hr
preskoči na navigaciju